Ez a nő rájött, hogy terhes… az orvosok ijesztő dolgokat mondtak a férjének az ultrahangos vizsgálatok után!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Trevion és Joan tizenévesek voltak, amikor megismerkedtek. Minden olyan volt, mint a mesében: szerelmesek lettek egymásba, összeházasodtak és négy gyönyörű kislányuk született. Ideális család, nem?

Miután az első kislányuk megszületett, az orvosok arra figyelmeztették, hogy egészségügyi okok miatt, Joan nem lehet többé terhes. Azonban a boldog pár nem keseredett el – nagyon elégedettek voltak az életükkel.

b1

Hét évvel később, ugyanaz az orvos, aki egykor azt mondta, hogy nem lehet több gyereke, sokkoló tényt állapított meg: Joan ismét terhes! A leendő szülők már nem tudták, hogyan reagáljanak: örüljenek, vagy aggódjanak. Mikor a házaspár feldolgozta az új hírt, az orvosok elárultak még egy meglepetést.

b2

Joan nemcsak terhes volt, hanem három babát hordott a szíve alatt. A férje nagyon megrémült: attól félt, hogy Joan nem tudja a második terhességet kihordani, mert ennek a valószínűsége nagyon kicsi volt. Az orvosok arra figyelmeztették, hogy ennek a terhességnek tragikus kimenetele lehet. Úgy a babák, mint az édesanya élete is kockán forgott. De a leendő szülők nem akartak lemondani a gyerekekről.

b3

Szerencsére a modern orvostudomány sokat segített. Travion és Joan hallott egy szülészeti központról Atlantában, amely arra szakosodott, hogy segítsen a terhességi rendellenességekkel küzdő nőknek. A fiatal házaspár úgy döntött, hogy szakemberekre bízzák magukat. Ahogy az várható volt, Joan 3 hónappal korábban szült. A kis Devin, Bryce és Miles a terhesség 6-ik hetében világra jöttek, az orvosok pedig az életükért küzdöttek.

b4

A csecsemők annyira kicsik voltak. A vékony karján lévő karkötő úgy néz ki, mint egy hatalmas jegygyűrű. Milyen jó, hogy a modern orvostudomány lehetővé tette, hogy még az ilyen kicsi, erőtelen babákat is kezelni tudják, hogy megerősödjenek.

b5

Ezek a hármasikrek bizonyították, hogy minden lehetséges. Mindössze 18 hónappal később már teljesen egészségesek, vidámak és ducik. Egyszerűen már felismerhetetlenek.

b6

A mai orvostudomány lehetővé tette, hogy a legkritikusabb esetek is “happy end”-el végződjenek. De ennek ellenére, sajnos még mindig sok a tragikus eset.

Bárcsak a hasonló történetek így végződhetnének Magyarországon is. Oszd meg ezt a cikket barátaiddal is a Facebook-on. Mutasd meg nekik, hogy semmi sem lehetetlen!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?