Büszkén pózolt a medvével, akit fejbelőtt miközben hibernált… az állatnak esélye sem volt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az Egyesült Államok szenátusa, 52 szavazattal 47 ellenében úgy döntött, hogy hatályon kívül helyezi a törvényt, amely megtiltja a hibernált állapotban lévő állatokra a vadászást.

Az FWS Állatvédő szervezet azonban arra szólította fel a vadászokat, hogy ne használják ki a törvényt és ne legyenek túlságosan kegyetlenek az állatokhoz, mert sok olyan vadász is van, aki attól sem riad vissza, hogy lelőjön egy anyamedvét, aki bocsokat kellene neveljen.

Az új szabályozás lehetővé teszi a vadászoknak, hogy téli álmot alvó állatokra vadásszanak. Te képes lennél arra, hogy fegyverrel behatolj egy barlangba és szó szerint kiirtani az egész családi fészket? Vajon mi lesz a következő törvény? Lehet, hogy ezután már vadászrepülőgéppel is lehet majd állatokra vadászni. Ezután minden lehetséges lesz, ami korábban tilos volt.

„Az állatok szerelmeseinek ellenkezniük kell a szenátus határozatával”, mondta Wayne Pacelle, a The Humane Society Állatvédő Szervezet elnöke. Barack Obama elnök kormányzása alatt az ilyen állatok még védve voltak!

Az Egyesült Államok jelenlegi kormánya az állatokra nézve is veszélyt jelent. Reméljük, hogy az állatvédő aktivistáknak sikerül kiharcolniuk egy demokratikus döntést, és reméljük, hogy a republikánus oldalról is emberségesen fogják kezelni ezt a problémát!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?