Az autista kisfiú félt levágatni a haját – a fodrász trükkjének nagyon örülnek a szülők

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az autista kisgyermekek számára a hajvágás egy stresszel teli, nehéz esemény, mert minden új benyomás nagyon le tudja őket terhelni. Mason Lille esetében néhány hónappal ezelőtt állapítottak meg autizmus és tényleg nagyon fél elmenni a fodrászhoz. De úgy tűnik, ez most megváltozik.

Egy walesi fodrász, James Williams megpróbálta Mason haját hagyományos módszerekkel levágni. Ez nem hozott eredményt.

“De ma végre sikerült levágni a haját.” – írja a fodrász.

a1

Az volt igazából a probléma, hogy Mason nem engedte sem Jamesnek, sem más fodrásznak meg azt, hogy a füléhez közel lévő hajat levágja. Ilyenkor állandóan odébb ment. Egyik nap James úgy gondolta, kitalál valami új dolgot. Megkérte Masont, feküdjön le a földre, foglalja el magát a mobil telefonnal és ekkor hirtelen sikerült! A fodrász végre egy normális frizurát tudott készíteni a kisfiúnak.

a2

“Mindketten csendben feküdtünk a földön és megengedte, hogy rendesen levágjam a haját. Nagyon jó érzés volt a szülőknek segítenem azzal, hogy megnyertem Mason bizalmát és picit több figyelmet szenteltem ennek a kisfiúnak.

a3

Mikor készen voltak a hajvágással (aminek a szülők nagyon örültek), James megkérte Masont, adjon neki egy pacsit. De a kisfiú annyira boldog volt, hogy ahelyett átölelte James-t.

Úgy gondoljuk James minden tiszteletünket kiérdemli, hiszen egy kicsit jobban odafigyelt egy félelmekkel teli gyermekre, akinek pont erre az apró figyelmességre volt szüksége.

Forrás: csodalatos

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?