A nővér nem tudja, hogy filmre vették, amikor arcába nyomja az idős asszony pelenkáját…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az élet 70 százaléka nehézségekből, kemény munából áll, hiszen gondoskodni kell a családról, a gyerekekről. Mindannyian abban reménykedünk, hogy egyszer, amikor elérjük a nyugdíjas kort, akkor majd élvezhetjük a szabadidőnket. A tapasztalat sajnos azt mutatja, hogy sokan vannak, akik ebben a korban magányosak maradnak, és egyedül kell leéljék hátramaradt életüket. Sokan gyerek nem akar gondoskodni saját szüleiről, ezért öregotthonba viszik őket, ahol idegenek gondoskodnak a beteg és idős szülőkről…

Camille Parent Peterborough is úgy gondolta, hogy az édesanyjának, aki Alzheimer-kórban szenved egy öregotthon lesz a legjobb hely.

Egy nap azonban rájött valamire, ami megdöbbentette. Meglátta, hogy édesanyjának befeketedett a szeme körül és nem értette, hogyan történhetett? Az öregotthonban senki sem tudott érthető választ adni erre.

Ez a látvány annyira megdöbbentette, hogy úgy döntött hogy maga fog választ keresni erre a kérdésre. Titokban elrejtett egy rejtett kamerát, amivel rögzítette, hogyan kezelik édesanyját. Amit a kamera rögzített annyira szörnyű, hogy Camille soha nem gondolt volna ilyenre.

A kamera többek között azt is rögzítette, amint a kórház dolgozói titokban csókolóznak az idős nő szobájában. De ami ennél rosszabb, hogy az egyik nővér a piszkos pelenkát az idős nő arcába nyomja. Nem elég, hogy nem tud egyedül WC-re menni, nem tud tisztálkodni, még a pelenkát is az arcába nyomják!!! Hogy lehet valaki ennyire kegyetlen?

Megdöbbentő. Ezek után kinek van kedve idegen beteggondozót fogadni? Teljesen érthetetlen az ilyen ápolók viselkedése. Felelősségre kellene vonni az ilyen embereket!

Érthető Helen fájdalma! Ezek után hogyan bízhat meg újra valakiben?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?