A férj lefotózta félholtan a kétszeres anyukát a fürdőszobában… 17 hónappal később mindenkit meglepett az átalakulása!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Melissa Lee Matos évek óta súlyos heroinfüggő és annak ellenére sem tudott leszokni a kemény drogról, hogy két kisgyermek édesanyja volt. Most pedig az egykori drogfüggő anyuka iszonyú bátor lépésre szánta magát és megosztott jó pár fotót magáról a függőség legrosszabb időszakáról. A fényképekkel egy külünleges üzenetet szeretne közvetíteni az embereknek.

„Eddig még senkivel sem osztottam meg ezeket a képeket. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha meg fogom tenni. Ez rendkívül nehéz döntés volt részemről, de túl sok fiatal vesztette életét. Vannak olyan emberek, akiknek ezt látniuk kell, mivel ezek a képek sokkal többet mondanak a szavaknál. Ezért döntöttem úgy, hogy megosztom veletek a legszemélyesebb dolgot a világon. Kérlek, hogy olvassátok el, osszátok meg!”

„A nevem Melissa és drogfüggő vagyok, de körülbelül másfél éve már tiszta vagyok. A fényképeken, amelyeket megosztottam veletek, még drogfüggő voltam. Másfél évvel ezelőtt még a szemem sem tudtam kinyitni a heroin miatt. Nemcsak férjemet és kislányomat veszítettem el a kábítószer miatt, hanem önmagamat is. A halál küszöbén álltam. Így teltek a napjaim. Mindkét kislányom ebben az állapotban látott engem. Nagyon súlyos függő voltam. Azt hittem, hogy meg fogok halni. Annyira elveszett voltam, nem tudtam elképzelni az életet kábítószer nélkül.”

„Ha jelenleg drogfüggő vagy akkor van egy kérésem: kérlek nézd meg jól ezeket a képeket. A fényképeken egy félholt nőt láthatsz, aki napokat és éjszakákat töltött kómában a fürdőszoba padlóján. Egy elveszett nőt, aki utolsó pénzét kábítószerre költötte, aki megfeledkezett arról, hogy van két gyermeke, akikre vigyáznia kellene. Egy nőt aki mindenét elveszítette a kábítószer miatt. Egy nőt aki annyira függővé vált, hogy azt hitte, hogy soha nem találja meg a kiutat.

„Végül barátaim szavai megérintettek és az életet választottam. Létrehoztam egy Facebook oldalt, hogy erőt adjak más függőknek, akik egyedül érzik magukat. Ne adjátok fel! Van remény és van gyógyulás. TE is megérdemled a szabadságot! Kérlek, hogy kapaszkod bele egy segítő kézbe. Ne szenvedj tovább. Nem vagy egyedül!

A nevem Melissa. Sikerült kigyógyulnom a drogfüggőségből.”

Ezeknek a képek nemcsak arra szolgálnak, hogy megdöbbentsenek bennünket. Melissa reméli, hogy azok akik ugyanebben a cipőben járnak, ők is megteszik ezt a merész lépést, mert a függőségből is van kiút!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?